Burning Cities

En tur i kalkbruddet

Spillerne søgte ly nær Taloon Forest i Taloon Chalk Mines. De blev observeret af ånder i luften og forfulgt af to Rakshas.

I kalkbruddene kollapsede de tunnelerne bag sig for at afskære forfølgerne. Det gik galt og de fik selv gangene i hovedet. Mirakuløst nok var der ingen af spillerne eller deres Roden der døde. En Roden var tæt på, men efter en heroisk indsats fra Alisin skulle han kun have amputeret benet.
De 20 Rodens tog i gennemsnit et Midi (-2D) wound.

William lagde pres på Fahrad og Fahrad bøjede sig for hans vilje… men var tydeligvis ikke glad for det.

I den anden ende af kalkbruddene lagde de en fælde for de 2 Raksha og besejrede dem. Her lærte de lidt om Roses bror og de Spirit Binders der tjener ham. De hørte om Fyrst Kurasz, en Raksha adelig som enten tjener den Persiske Kejser frivilligt eller er bundet til en Summoners vilje. Fyrst Kurasz agerer bodyguard for den mægtigste af de Spirit Binders Alisins bror har “lånt”.

In-Game Date: 20th of September.

Comments

Rodens var meget imponeret over bagholdet (det faktum at de besejrede 2 dæmoner) og Alisins indsats for at redde en af deres egne.

De var knap så imponeret over sammenstyrtningen af minen eller Roses og Williams lidt nyttesløse flakken rundt efter kollapset.

En tur i kalkbruddet
 
Fyrst Kurasz agerer bodyguard for den mægtigste af de Spirit Binders Alisins Roses bror har “lånt”.
En tur i kalkbruddet
AlexanderMunck borydeng

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.